Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Rólunk

Ugye Önnek is szüksége van néha egy kis kikapcsolódásra, hogy maga mögött hagyja a mindennapok stresszét?

Szívesen megismerne új országokat és kultúrákat?

Netán egy pihentető nyaralásra vágyik családjával, vagy barátaival?

Vagy csak egy hosszú hétvégére jut idő?

Mi bármelyiket megvalósítjuk Önnek. Ajánlataink között megtalálja több mint 30 megbízható hazai és külföldi szervező teljes útkínálatát, melyek változatlan árakon foglalhatók irodánkban.

 Legyen szó külföldi vagy belföldi, egyéni vagy csoportos utazásról, repülős vagy buszos kirándulásról, vagy akár hajóútról, ill. körutazásról a világ szinte bármely pontjára, mi segítünk.

Az Ön és családja biztonsága fontos számunkra, így útjainkhoz irodánkban betegség-baleset és poggyászbiztosítást, vagy igény szerint útlemondási biztosítást is tudunk kötni.

Szolgáltatásaink között szerepel még: egyéni szállásfoglalás, repülőjegy értékesítés, színház és koncertjegyek értékesítése, reptéri parkoló és transzfer foglalás is.

Ha elfoglaltságai miatt munkaidőben nem tud minket felkeresni, előzetes egyeztetést követően, akár nyitvatartási időn kívül is állunk rendelkezésre.

Mi azért dolgozunk, hogy az Ön megérdemelt utazását, prémium minőségben tudjuk biztosítani.

 

Várjuk megtisztelő ajánlatkérésüket!

Prémium Tours csapata


 

még töltünk